Natuursteen is een hard en slijtvast materiaal. Hierdoor kan het zeer goed worden toegepast als aanrechtblad in uw keuken.

Wij kunnen uw aanrechtblad voorzien van sparingen voor spoelbakken of inbouwapparatuur in graniet of hardsteen in alle afwerkingen en maten.

Naast de praktische eigenschappen biedt natuursteen ook zeer grote mogelijkheden om de kroon op het ontwerp van uw keuken te vormen. Het materiaal is in een enorm kleurgamma beschikbaar en daarnaast in alle gewenste vormen, afwerkingen en diktes toe te passen. In onze showroom vindt u voorbeelden van diverse steensoorten en kleuren. U krijgt hier ook een inkijk in het atelier waar we uw natuursteen aanrechtblad bewerken

De rand van het blad kan worden uitgevoerd met waterkering of strak in verstek opgedikt of hand gefrijnd. Het frijnen van natuursteen is het aanbrengen van met de hand ingeslagen lijnen in het blad. Frijnen word vooral veel gedaan bij Belgisch hardsteen, de steen krijgt hierdoor een fijne matte lijn die heel karakteristiek is voor een Natuursteen aanrechtblad of dorpel van dit materiaal.