Vensterbanken

  Natuursteen vensterbank

  Een vensterbank van natuursteen is een bepalend onderdeel van je interieur. Als je kiest voor een Belgisch natuursteen of basalt vensterbank dan krijg je een mooi duurzaam luxe product. Natuursteen vensterbanken zijn duurzamer, minder schadegevoelig dan bijvoorbeeld vensterbanken van MDF of multiplex.

  Vensterbanken die we bij Engel Natuursteen vervaardigen zijn van diverse steensoorten zoals Belgisch hardsteen, basalt of composiet. Een Belgisch hardsteen, basalt of composiet vensterbank kan bij ons in alle maten en uitvoeringen geleverd worden. De vensterbank op maat wordt namelijk in onze eigen werkplaats gemaakt. Veel leveranciers van natuursteen vensterbanken bestellen deze kant en klaar bij een groothandel. Daardoor kan uw vensterbank minder makkelijk op maat geleverd worden. Bij ons zijn maatwerk vensterbanken dus geen probleem.

  Composiet vensterbank

  Een composiet vensterbank is net zo hard als graniet. Hierdoor zijn composiet vensterbanken zeer krasvast, sterk en stootvast. Composiet vensterbanken zijn leverbaar in diverse kleuren.
  Composiet is een mengsel van 95% steen (marmer of graniet) en kunsthars. Het mengsel wordt in platen geperst waarna deze gezaagd en gepolijst worden tot een eindproduct.

  Heeft u al een natuurstenen vloer of haard dan kunnen wij bijpassende vensterbanken leveren. Kom langs in onze showroom en bekijk het assortiment. U vindt altijd een vensterbank die bij uw interieur past.

  Vensterbank

  Vensterbank