Showroommodellen

  • Showroom Modellen

Showroom Modellen

Op ons terrein hebben we diverse voorbeeld modellen staan van graven. Bent u zich aan het oriënteren dan geeft dit een mooi beeld van de modellen en steensoorten die wij kunnen leveren. De modellen en steensoorten kunnen bijna altijd gecombineerd worden en naar uw persoonlijke wensen opgemaakt worden met tekst, tekeningen of ornamenten. Heeft u de juiste vorm gevonden dan kunnen we in de showroom verder bespreken hoe de grafsteen er uit moet komen te zien. Aan de hand van stalen van de steensoorten en diverse kleuren bepaalt u de juiste kleur. Daarna heeft u de mogelijkheid de steen te personaliseren met diverse lettertypen, ornamenten of afbeeldingen. In de showroom hebben we diverse voorbeelden om uw keus makkelijker te maken.

Bent u op zoek naar een grafsteen die snel geleverd moet worden? Dat kan met de modellen uit de showroom. In sommige gevallen zijn ze ook aantrekkelijk geprijsd.

U bent van harte welkom om de grafstenen in de showroom en op ons terrein te komen bekijken. Wij ontvangen u graag. Het is wel raadzaam om even te bellen van tevoren, dan zorgen we dat we tijd voor u maken. Een afspraak maken kan op telefoonnummer 075 6163171

Onze showroom collectie

SNEL LEVERBAAR

Kies de gewenste steen, bespreek met ons de persoonlijke invulling.

Ruime keus

We hebben altijd ruim 50 modellen om uit te kiezen.

Personaliseren

U kunt kiezen uit verschillende lettertypen, ornamenten en afbeeldingen.