Openhaarden

  Natuurstenen openhaard

  Door de eeuwen heen is natuursteen door zijn hittebestendigheid en esthetische eigenschappen altijd een van de meest geliefde materialen voor toepassing als openhaard geweest. Wie kent niet de grote openhaarden die kastelen verwarmden. Het natuursteen was mooi versierd door de ambachtslieden en hield de warmte lang vast.

  Juist nu weer kiezen mensen voor een natuurstenen openhaard in de woonkamer. Daarbij is de keuze onbeperkt geworden. Een natuursteen bedrijf zoals dat van ons kan iedere steensoort verwerken tot een mooie schouw. Klassieke modellen in gehouwen marmer, een landelijke schouw in kalksteen, een Art Deco-ontwerp in zwart en rood of een modern, strak model in graniet… geen materiaal is zo geschikt om het gezellige middelpunt van een ruimte te vormen. Wij helpen u graag om uw droomhaard werkelijkheid te laten worden. Maak een afspraak in onze showroom.

  Een natuurstenen openhaard vult uw vertrek zowel letterlijk als figuurlijk met warmte, en dat alles omlijst door een schouw die perfect aan uw idee over sfeer voldoet.

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard

  Openhaard