Natuursteen aanrechtbladen op maat in eigen atelier

U bent bij ons aan het juiste adres voor prachtige natuursteen aanrechtbladen, volledig op maat gemaakt in ons eigen atelier. Onze expertise, vakmanschap en passie voor natuursteen zorgen ervoor dat wij de perfecte keukenbladen kunnen leveren die voldoen aan al uw wensen en eisen.

Wat maakt een natuursteen aanrechtblad zo bijzonder? Allereerst is natuursteen een duurzaam en sterk materiaal dat jarenlang meegaat. Het heeft een tijdloze uitstraling en voegt direct karakter toe aan uw keuken. Daarnaast is elk stuk natuursteen uniek, met zijn eigen kleuren, patronen en structuren.

Wij bieden wij een breed scala aan verschillende soorten natuurstenen voor uw aanrechtblad. Of u nu de voorkeur geeft aan marmer, graniet of composiet, wij hebben het allemaal. Onze ervaren vakmensen werken nauw samen met u om de juiste steensoort te selecteren die past bij uw smaak en interieur.

Het unieke van onze service is dat wij alle werkzaamheden in ons eigen atelier uitvoeren. Dit betekent dat we volledige controle hebben over het gehele proces, van het opmeten tot het uiteindelijke plaatsen van uw natuursteen aanrechtblad. Hierdoor kunnen we zorgen voor een perfecte pasvorm en hoogwaardige afwerking.

Onze klanten waarderen onze persoonlijke benadering en de kwaliteit die wij leveren. We streven ernaar om uw droomkeuken realiteit te maken en garanderen hierbij uitstekende service en vakmanschap.

Dus bent u op zoek naar een natuursteen aanrechtblad op maat? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en adviseren u bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe keukenblad.

Composiet aanrechtblad op maat

Voordelen

  • Onderhoudsarm

  • Hitte bestendig

  • Kan tegen een stootje

Het productie proces

Hoe gaat dat nu in zijn werk?

Materiaalkeuze

Als u op zoek bent naar een natuursteen aanrechtblad kiest u eerst het materiaal. We kunnen u een ruime sortering aan natuursteen laten zien waaruit u een keuze kunt maken. Hiervoor hebben we toegang tot de foto’s van leveranciers en diverse voorbeelden in onze showroom. Elke plaat natuursteen is uniek, dit maakt het product zo mooi.

Meten en zagen

We gaan uiterst secuur uw keuken opmeten. U wilt natuurlijk dat uw aanrechtblad precies past. Vervolgens wordt de plaat natuursteen op de juiste maten gezaagd. Dit doen we in ons eigen atelier.

Het samenstellen

Als het blad gemaakt is worden de details verwerkt. Waterkering, wasbak, polijsten gebeurt in deze fase. Pas als wij tevreden zijn over het resultaat gaat het uiteindelijk de deur uit.

Plaatsing

Als het blad helemaal klaar is, maken we een afspraak voor plaatsing. Dit doen wij bijna altijd zelf, zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren. We willen dat uw aanrechtblad perfect past en met de grootste zorg wordt gemonteerd.

Meer weten over onze aanrechtbladen?