Een grafsteen kopen in Zaandam

  • Een Grafsteen kopen in Zaandam

    Natuursteen Grafsteen kopen in Zaandam

Grafsteen kopen in Zaandam?

Engel Natuursteen is dé specialist!

Als u op zoek bent naar een grafsteen in Zaandam, dan bent u bij Engel Natuursteen aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 100 jaar dé leverancier van grafstenen in de Zaanstreek.

Showroom

In onze showroom en op ons terrein in Zaandam laten wij graag ons diverse assortiment grafstenen zien. Deze zijn gemaakt van verschillende steensoorten en geschikt voor allerlei soorten graven, zoals algemene graven, beplantingsgraven, bandengraven en urnengraven.

Eigen atelier

Bij Engel Natuursteen vindt u geen standaard fabriekswerk. Onze grafstenen worden met zorg in ons eigen atelier gemaakt en volledig naar uw wensen uitgevoerd. Op deze manier kunt u de grafsteen een persoonlijk tintje geven.

De grafsteen

Een grafsteen is een laatste eerbetoon aan een dierbare overledene. Het is een plek om naar terug te komen en te herdenken. Daarom raden we u af om uw grafsteen online te kopen. Bij Engel Natuursteen kunt u de grafsteen volledig op maat laten maken, waarbij u zelf de steensoort, het lettertype, de vorm en eventuele extra personalisaties kunt kiezen. Het is essentieel dat u zich goed laat informeren voordat u overgaat tot het kopen van een grafsteen.

Een grafsteen kopen in Zaandam

Voor het kopen van een grafsteen in Zaandam hoeft u niet verder te zoeken dan Engel Natuursteen. Al meer dan 100 jaar zijn wij dé specialist in natuursteen in de Zaanstreek. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies.

Grafsteen kopen in Zaandam? Engel Natuursteen staat voor u klaar!

Graven op de algemene begraafplaats in Zaandam
Entre begraafplaats Zaandam

De begraafplaats in Zaandam

Zaandam kent 2 begraafplaatsen.

De gemeentelijke begraafplaats Zaandam gevestigd aan de Zuiddijk 421 en de Joodse begraafplaats aan de Westzanerdijk

In de regio Zaanstad zijn meerdere begraafplaatsen te vinden. Deze zijn onder andere te vinden in Westzaan, Oostzaan, Zaandijk, Wormerveer en Assendelft. De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen. Zo zijn er geen bijzondere bepalingen voor het materiaalgebruik of de maatvoering van het graf. De begraafplaatsen zijn 200x100x100cm LxHxB.

Wij zijn bekend met alle Zaanse begraafplaatsen en kennen de regelgeving ter plaatse.