Een grafsteen kopen in Zaandam

  • Een Grafsteen kopen in Zaandam

    Natuursteen Grafsteen kopen in Zaandam

De begraafplaats in Zaandam

Zaandam kent 2 begraafplaatsen.

De gemeentelijke begraafplaats Zaandam gevestigd aan de Zuiddijk 421 en de Joodse begraafplaats aan de Westzanerdijk

In de regio Zaanstad zijn meerdere begraafplaatsen te vinden. Deze zijn onder andere te vinden in Westzaan, Oostzaan, Zaandijk, Wormerveer en Assendelft. De gemeentelijke begraafplaatsen hebben geen bijzondere bepalingen. Zo zijn er geen bijzondere bepalingen voor het materiaalgebruik of de maatvoering van het graf. De begraafplaatsen zijn 200x100x100cm LxHxB.

Wij zijn bekend met alle Zaanse begraafplaatsen en kennen de regelgeving ter plaatse.

Entre begraafplaats Zaandam
Graven op de algemene begraafplaats in Zaandam

Een grafsteen kopen in Zaandam

Engel Natuursteen is al ruim 100 jaar de grafstenen leverancier voor de Zaanstreek.

In onze showroom in Zaandam en op ons terrein hebben we verschillende voorbeelden van grafstenen staan. Uitgevoerd in diverse steensoorten en voor verschillende soorten graven. U heeft de keuze uit algemene graven, beplantingsgraven en bandengraven en urnen.

U vindt bij ons geen fabriekswerk. Alle grafstenen worden bij ons in het eigen atelier gemaakt en geheel naar uw keuze uitgevoerd. Hierdoor is het ook mogelijk om het graf een persoonlijk tintje mee te geven.

Een grafsteen is een laatste eerbetoon aan een overledene. Een plaats om naar terug te komen en uw dierbare te gedenken. Een grafsteen kopen in Zaandam doet u dan ook niet online. U kunt bij ons de grafsteen geheel naar eigen wens laten vervaardigen. Niet alleen de steensoort, maar ook het lettertype, de vorm en eventuele extra personalisaties. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren voordat u een grafsteen gaat kopen.

Een grafsteen kopen in Zaandam doet u bij Engel Natuursteen. Al meer dan 100 jaar de natuursteenspecialist in de Zaanstreek