Grafsteen Purmerend kopen

Bent u op zoek naar een geschikte grafsteen om in Purmerend te laten plaatsen? Dan kunnen wij van Engel Natuursteen veel voor u betekenen. Met de grootste zorg en vakmanschap vervaardigen wij uit de door u uitgekozen steensoort een fraaie grafsteen in de regio Purmerend. Wat voor soort grafsteen er in Purmerend geplaatst kan worden, hangt af van het soort graf waarvoor het gedenkteken bestemd is. Bij het uitzoeken of ontwerpen van een passend grafmonument staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt tevens bij ons terecht voor een uitgebreide collectie urnen in natuursteen.

Grafstenen in alle soorten

Grafstenen bestaan er in alle soorten en maten. Van de grote monumenten op begraafplaatsen als PèreLachaise, mooie gepolijste stenen voor banden of familiegraven. Maar grafstenen kunnen ook ruwe zwerfkeien of ruwe natuursteen zijn. Het mooie van grafstenen is dat ze een plek bieden om naar terug te komen. Om nog even stil te staan bij uw geliefde. Tegenwoordig worden naast grafstenen ook wel kleine gedenkstenen voor thuis gemaakt, bijvoorbeeld in de vorm van een hart voor op de schouw. U heeft zo altijd een aandenken in huis.

Ontdek de mogelijkheden van natuursteen in Purmerend

Dankzij een grote passie voor het vak is ons familiebedrijf al meer dan 110 jaar een begrip in de Zaanstreek. Uit de mooiste stukken marmer, hardsteen of graniet maken wij in onze werkplaats ook aanrechtbladen voor uw nieuwe keuken in Purmerend. Daarnaast vervaardigen wij er vensterbanken en bijzondere schouwen van. Natuursteen is weerbestendig, slijtvast en heeft altijd een unieke uitstraling. Het is een duurzaam materiaal dat uitermate geschikt is voor het verfraaien van gevels en om trappen van te maken. Ook voor het bekleden van uw badkamer met marmer, of een prachtige natuurstenen vloer bent u bij ons aan het goede adres. Kom eens langs in onze showroom te Zaandam, waar we onder het genot van een kopje koffie uw wensen kunnen bespreken.

Grafsteen purmerend