Vakmanschap en betrokkenheid bij Engel Natuursteen

ZAANDAM – Engel Natuursteen in Zaandam is gespecialiseerd in het produceren van grafmonumenten. Wie een dierbare verliest is hier aan het goede adres voor een grafmonument of sierurn. Alles is maatwerk. Mensen kunnen langskomen met een eigen tekening of samen wordt een idee uitgewerkt. De betrokken ondernemers Marco en Jolanda Engel denken graag mee om samen de mooiste gedenkplaats te creëren.

“Wij werken echt uit het hart vandaan en met respect. Ik ben een mens van emotie, een gevoelsmens. Ik begrijp het verdriet wat mensen voelen echt”, vertelt Jolanda. “Je hebt wel eens een dag waarin een klant binnenkomt voor een grafsteen voor zichzelf. Dan denk je ‘Oeps wat heftig’. Maar als ze dan een grapje maken en ‘Niet zo doodsbenauwd kijken’ tegen je zeggen dan besef je dat dit werk van grafmonumenten verkopen een apart vak is. Je hebt met emotie te maken maar daar gaan we heel zorgvuldig mee om. Dat is bij ons heel belangrijk want het is niet zomaar wat. Als mensen na plaatsing van het grafmonument bellen en heel blij zijn omdat ze een mooi plekje hebben voor hun overleden dierbare dan ben je tevreden. Daar doen we het toch voor. Ook handelen wij zonder tussenpersoon, dit kan overigens enorm schelen in de kosten.”

“Sinds kort zijn we op Facebook een hartenactie begonnen. Hierbij worden natuurstenen hartjes verloot. Mensen kunnen ons schrijven waarom ze vinden dat hun dierbare een hart verdient. Het mooiste verhaal wordt door ons beloond met een hart. Ik had nooit gedacht dat dit zo’n gewilde actie zou zijn. Wij krijgen echt onwijs bijzondere verhalen.” Wie ook mee wil doen aan deze actie moet de Facebookpagina goed in de gaten houden.

Bij Engel Natuursteen kan men ook terecht voor de productie van aanrechtbladen, vensterbanken, openhaarden, wastafelbladen, badranden, vloeren, dorpels en nog veel meer toepassingen voor in en om het huis. Wie meer wil weten kan gerust langskomen in de showroom. De koffie staat klaar. Engel Natuursteen, Zijtocht 7 in Zaandam, 075-6163171, engelnatuursteen.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *